Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Referenties

Hi Jacqueline, I’m writing to you just to tell you that the robin arrived safe and sound and I really appreciated the lovely packaging and the small bird you included in it; thank you! They will be both hung up on my christmas tree 😊

Simona uit Rome

Na mijn vakantie kon ik eindelijk het pakje open maken en de vogeltjes in ’levende lijve’ bekijken en weer een mooi plekje geven thuis, wat zijn ze weer prachtig! Heel heel veel complimenten voor deze kunstwerkjes, ik ben er superblij mee.

Sandra uit Voorhout

Dank je wel voor de snelle service. En wat is het vogeltje mooi! Ik heb even gekeken, voorzichtig weer zo mooi ingepakt. Morgen geven we hem cadeau.

Janine uit Doetinchem

Super bedankt voor de snelle levering en goed verpakt. Het is echt een prachtig vogeltje. Echt blij mee!

Patricia uit Ridderkerk

De twee nieuwe vogeltjes zijn heelhuids aangekomen hoor, en wat zijn ze weer leuk!
Ik ben er heel erg blij mee, zeker nu ik er een aantal van je heb mogen aanschaffen, uniek zijn ze!

Sandra uit Voorhout

Hartelijk dank voor de vlotte afwikkeling
Het pakje is net binnen gekomen en de schaaltjes zien er geweldig uit.
Mooi ingepakt ook, heel verzorgd en leuk!

Gerda uit Dieren

Hartelijk bedankt voor het maken en mooi inpakken van het cadeautje (portretje) voor mijn vriendin! Ze vond het een heel lief gezichtje en een passend cadeautje. Ik kreeg een foto van haar en zag de verpakking en het kaartje. Zo mooi! Dankjewel voor die moeite. Dat waardeer ik zeer. (Daar mag je trouwens best meer geld voor vragen.) En wat maak je mooie dingen! Veel succes en plezier daarmee!

Aat uit Wolfheze

Dank je wel voor de super snelle levering en mijn boodschap op zo’n mooi kaartje!
Mijn verrassing was geslaagd en dat mede dankzij jouw creativiteit en de mooie en snelle versturing. Top!

Daisy uit Oss

Wat was dat genieten gisteren om zo’n mooi pakketje te openen. En wat erin zat, mooi! Ik denk dat mijn zusje dit ook een heel mooi cadeautje gaat vinden. Ik heb het naar haar opgestuurd.

José uit Leidschendam

Je hebt mijn dag helemaal goed gemaakt met zo’n mooi cadeautje wat ik vandaag heb ontvangen 😊 Prachtig ingepakt en wat ben ik blij met mijn mooie roodborstje.

Esther uit Culemborg

‘Meer dan kei tof gerief!!!( op z’n Antwerps gezegd )!!!! Online gekocht en perfect safe geleverd en daar bovenop mooi verpakt met zorg en veeel liefde, dat voel je zo als je de doos opendoet,…pure warmte! Elk van de schaaltjes vertelt/verbergt een verhaal,… aan jezelf om het te ontdekken,…hoe mooi ,… ‘

Krisje uit Antwerpen

Erg blij met het roodborstje. Keurig verpakt En is nog mooier dan op de foto. Complimenten!!

Rianne Van de Sande