Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, om welke reden dan ook. We kunnen geen retour aanvaarden als de 14 dagen bedenktijd zijn verstreken. 

Terugbetalingen

Wanneer we het teruggestuurde artikel in goede staat hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging van ontvangst per e-mail. Hierna maken we het retourbedrag binnen 7 dagen naar je over.  

Artikelen speciaal voor jou gemaakt

Als een artikel speciaal voor jou is gemaakt, kan het niet worden geretourneerd. 

Beschadigd artikel

Mocht een artikel onverhoopt beschadigd aankomen, neem dan contact op via een mail naar jacqueline@bazedesign.nl. Vermeld hierin je naam, ordernummer en een duidelijke foto van het beschadigde product en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Voorwaarden voor terugsturen

Om in aanmerking te komen voor retour, moet het artikel ongebruikt en in originele staat zijn.

Stuur een retouraanvraag naar jacqueline@bazedesign.nl, vermeld hierin duidelijk je naam, ordernummer en welke producten je wenst te retourneren. Zodra je van ons een bevestiging van retour hebt ontvangen, kun je het artikel in originele verpakking terugsturen naar het retouradres.

De kosten voor retour zijn voor de koper, we kunnen geen garantie bieden op retourzendingen.

We raden aan het artikel te verzenden met een Track & Trace code. In het geval dat iets beschadigd aankomt, of zoek raakt in de post, zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk. 

Hulp nodig?

Neem contact op via jacqueline@bazedesign.nl voor vragen over retourzendingen en terugbetalingen.