Cadeautje voor jou! Download hier vier unieke kleurkaarten.

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Baldwin. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Onze hond Raf maakt ons gezin compleet. Creativiteit hoort bij mijn leven.

Altijd wel iets aan het maken

Vanaf mijn allereerste herinneringen was ik altijd wel iets aan het maken. Knutselen, tekenen, borduren, haken of breien ik vond het allemaal even leuk. Op vakantie bij oma en opa zat ik samen met mijn zusje en oma uren te haken of te borduren. We maakten de mooiste dingen. En in het atelier van mijn tante, die beeldhouwster was, waren we samen met onze nichtjes dagenlang aan het tekenen, schilderen en boetseren.

Creativiteit in mijn beroep

Een tijd geleden kreeg ik nog een hele stapel tekeningen uit die tijd. Een daarvan zie je hier. Voor mij stond dan ook al vroeg vast dat ik graag een beroep wilde, waarin ik mijn creativiteit kwijt kon.

Klaar met de middelbare school ging ik naar de kunstacademie. Daar kon ik al mijn creativiteit kwijt in de opleiding grafisch ontwerp – reclame vormgeving. Om les te kunnen geven in tekenen en schilderen, ben ik na het behalen van mijn diploma Hoger Kunstonderwijs, in de avonduren een eenjarige opleiding hiervoor gaan volgen. Omdat dit uiteindelijk niet te combineren was met mijn baan, ben ik gestopt met deze opleiding.
Jarenlang heb ik met veel plezier in creatieve functies in de reclame gewerkt.

Teken- en schilderlessen

Na de geboorte van mijn kinderen, begon het toch weer te kriebelen, want ik wilde heel graag mijn creativiteit delen met anderen. Toen ben ik alsnog teken- en schilderlessen gaan geven. En wat was dat ontzettend leuk!

Een eigen creatief bedrijf

Sinds 2016 ben ik eigenaar van BAZEdesign creatief. Ik maak en verkoop mijn keramiek en geef creatieve workshops en cursussen.

Neem contact op

Fotocredits portretfoto: Antoinet Murier